Maassluis | TV Evergreen

 

In Maassluis liggen tussen het groen de tennisbanen van Tennisvereniging Evergreen: een mooie locatie waar je het gehele jaar door kan tennissen op de smashcourt banen. Wij bieden hier lessen aan voor zowel de leden als niet-leden, vanaf 6 jaar.

Wel eens een racket in je handen gehad, maar verder weinig tennis ervaring? Schrijf je dan in voor een "Maak kennis met tennis" cursus. In een korte lesreeks leer je de beginselen van het tennis en kan je ontdekken of tennis wat voor jou is. Wij hebben een racket voor je te leen.

Al tenniservaring en wil je naast je lidmaatschap nog extra oefenen, dan hebben we mogelijkheden van privé tot groepen van maximaal 8 personen. Schrijf je in met groep of alleen. In het geval van een individuele inschrijving kijken wij welke lesgroep het beste bij je past

Voor de jeugd bieden we hier een all-in pakket aan; 2x tennisles in de week, competitie, vrijspelen, activiteiten en een clubshirt voor 1 vast bedrag per maand. Je kunt vrijblijvend een proefmaand volgen, waarna je besluit of je lid wordt van de vereniging (klik hiervoor op inschrijven en meld je aan). 

De vereniging heeft ook regelmatig leuke acties i.c.m. een lidmaatschap. Zo heb je nu al een lidmaatschap voor 3 maanden inclusief 5 tennislessen voor € 60,00. Meer informatie over de vereniging - kijk dan op www.evergreen-tennis.nl 

DE LESREEKSEN STARTEN IN HET VOORJAAR (MAART) EN IN HET NAJAAR IN (SEPTEMBER).
TUSSENTIJDS INSTROMEN? SCHRIJF JE GERUST IN EN WIJ BEKIJKEN SAMEN MET JE DE MOGELIJKHEDEN.