Over ons

Op mijn dertiende raakte ik verslingerd aan tennis. Vijf dagen in de week (en soms meer) stond ik samen met mijn vriendjes op de baan. Toen ik een keuze moest maken wat ik later wilde doen, was het antwoord dan ook snel: "tennisleraar!" 

En zo geschiedde, inmiddels heel wat jaartjes later heb ik mijn kleine jongensdroom waar gemaakt. Wat begon met een enorme passie voor tennis en het enthousiasme om iedereen te laten zien hoe leuk tennis is, is nu uitgegroeid tot een eigen tennisschool. Inmiddels zijn we alweer ruim 10 jaar actief met onze tennisschool in Rotterdam en omgeving. In een klein team werken we op diverse verenigingen, waar we les geven van beginner tot gevorderde speler.

We vinden het belangrijk dat de tennisschool niet los staat van de vereniging, maar dat we samen kunnen kijken hoe we de leden het beste kunnen bedienen. Daarnaast spelen we ook graag in op de wens van jullie: waar de ene groep meer behoefte heeft aan oefeningen in partijvorm, zoekt de andere juist de afwisseling.

Ik hoop dat we samen met ons team het enthousiasme voor tennis met jullie kunnen delen!

Tot op de baan?

Mark van der Haven