Padel les

Padel groeit hard in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is en geef ze eens ongelijk! Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen.

Van fanatieke speler tot beginner, wij bieden verschillende mogelijkheden om (nog beter) te padellen. Van een enkele les tot een reeks. Of kom een keer mee doen met de padel walk-in: geen hele serie lessen, maar een uur introductie van dit te gekke spel. In een uur maak je kennis met de sport, helpen we je op weg met de basis regels en kan je zelf ontdekken of padel wat voor jou is!

In het menu vind je de verschillende locaties waar we momenteel padel les en/of activiteiten aanbieden. Per locatie lees je hier ook terug hoe je kan inschrijven. Heb je hierna nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Clinics

Naast de activiteiten is het ook mogelijk een clinic te boeken. Een clinic boek je al vanaf € 60,00 voor 60 minuten. Prijzen verschillen per locatie (buiten of binnen locatie):

  • Groep tot 4 personen: outdoor: € 60,- per uur -indoor: € 80,- per uur
  • Groep 4 t/m 8 personen: outdoor: € 75 per uur - indoor: € 125 per uur
  • Groep 8+ personen: in overleg