Schiedam | Racket Sport Schiedam

Op de grens tussen Schiedam en Vlaardingen, is Racket Sport Schiedam gehuisvest. Een veelzijdig sportcentrum voor de raketsportliefhebber en meer! 

Het park bestaat uit 9 outdoor tennisbanen (smashcourt), 3 indoor tennisbanen en 6 indoor padel banen. Van enthousiaste beginner tot fanatieke gevorderde speler, we hebben diverse lesmogelijkheden!

Voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar hebben we op deze locatie een all-in pakket. Voor 1 vast bedrag per maand krijgen de kinderen 2 keer in de week tennisles, spelen ze competitie, kunnen ze onbeperkt vrijspelen, deelnemen aan allerlei activiteiten en krijgen ze een clubshirt. 

Voor de allerkleinste hebben we op zaterdagochtend Guppen Tennis. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen spelende wijze kennis maken met bal en racket. De lessen vinden binnen in de tennishal plaats. 

Voor volwassenen hebben we diverse mogelijkheden; privé les, beginnerscursus of verkorte cursus met je competitieteam. Het is niet verlicht om lid te worden wanneer je les wil volgen, niet leden betalen een ander baanhuur tarief. 

NIEUW! Mix&Match - vanaf 2023 bieden we een all- in Mix & Match pakket aan. Voor € 38,95 per maand krijg je 2x in de week indoor training (45 minuten), daarvan is 1x een vaste Padel training en de andere training is 1 van de 5 racketsporten (tennis, padel, pickleball, badminton en tafeltennis). In je abonnement zit ook je RSS lidmaatschap, vrij racketsporten tot 17:00uur doordeweeks, vrij padelbaan of tennis buitenbaan huren in het weekend. Alle materialen mogen gratis gehuurd worden in het centrum. Trainingen vinden  binnen in de hal plaats. Er is 40 weken les, tijdens de schoolvakanties vinden er geen lessen plaats. 

Meer informatie over het sportcentrum en zijn activiteiten? Neem dan een kijkje op de website van de locatie

           

DE LESREEKSEN STARTEN IN HET VOORJAAR (MAART) EN IN HET NAJAAR (SEPTEMBER).
TUSSENTIJDS INSTROMEN? SCHRIJF JE GERUST IN EN WIJ BEKIJKEN SAMEN MET JE DE MOGELIJKHEDEN.