Strijen | TV Bonaventura

Wij bieden in Strijen tennislessen aan op het tennispark van TV Bonaventura: voor de jeugd vanaf 6 jaar, van beginner tot gevorderde tennisser – het hele jaar door!

Wel eens een racket in je handen gehad, maar verder weinig tennis ervaring? Schrijf je dan in voor een "Maak kennis met tennis" cursus. In een korte lesreeks leer je de beginselen van het tennis en kan je ontdekken of tennis wat voor jou is. Wij hebben een racket voor je te leen.

Al tenniservaring en wil je naast je lidmaatschap nog extra oefenen, dan hebben we mogelijkheden van privé tot groepen van maximaal 8 personen. Schrijf je in met groep of alleen. In het geval van een individuele inschrijving kijken wij welke lesgroep het beste bij je past. 

Voor de jeugd tot 18 jaar bieden we hier een all-in pakket aan; 2x tennisles in de week, competitie, vrijspelen, activiteiten en een clubshirt voor 1 vast bedrag per maand. Je kunt vrijblijvend een proefmaand volgen, waarna je besluit of je lid wordt van de vereniging. 

TV Bonaventura heeft regelmatig leuke acties i.c.m. een lidmaatschap. Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.tvbonaventura.nl

DE LESREEKSEN STARTEN IN HET VOORJAAR IN MAART EN IN HET NAJAAR IN SEPTEMBER.
TUSSENTIJDS INSTROMEN? SCHRIJF JE GERUST IN EN WIJ BEKIJKEN SAMEN MET JE DE MOGELIJKHEDEN