Hellevoetsluis | TC de Kooistee

In Hellevoetsluis ligt het mooie complex van TC de Kooistee. Met 8 tennisbanen en 3 padelbanen is er genoeg plezier te beleven! Vanaf april 2021 verzorgen wij hier de tennis en padel lessen. Sta je te trappelen om te beginnen, schrijf je dan alvast in via de inschrijfknop (hier vind je ook de prijzen terug). 

Er zijn verschillende les mogelijkheden. Als starter kan je terecht bij de "Maak kennis met tennis / padel" lessen, waar je laagdrempelig instapt en je in een aantal weken kennis maakt met tennis of padel. Al wat meer ervaring? Meld je dan aan voor de reguliere tennisles reeks van 10 weken (tennis) waar je terecht kan in een groep van 8 personen tot privé les. Padel kan al in lesreeksen van 5 weken, in groepen van maximaal 4 personen.

Jeugd | Voor de jeugd tot 18 jaar bieden we een all-in pakket aan; 2x tennisles in de week (40 weken per jaar) voor 1 vast bedrag per maand. Je kunt vrijblijvend een proefmaand volgen. We streven ernaar om de groepen zo goed mogelijk op niveau in te delen en hebben daarom een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers per groep. Doe je mee met de competitie, dan zit er ook competitiebegeleiding bij tijdens de thuis spelende wedstrijddagen. De twee opzegmomenten zijn voor 1 juli en voor 1 januari. Wil je liever lessen met minder deelnemers is dit ook mogelijk door deel te nemen aan de reguliere lessen (12-weekse lesreeks).

Meer weten over deze vereniging? Kijk dan op www.tc-de-kooistee.com

DE LESREEKSEN STARTEN IN HET VOORJAAR (MAART/APRIL) EN IN HET NAJAAR IN (SEPTEMBER).
TUSSENTIJDS INSTROMEN? SCHRIJF JE GERUST IN EN WIJ BEKIJKEN SAMEN MET JE DE MOGELIJKHEDEN.