Tennisles

UPDATE TENNISLES | Nieuwe maatregelen vanaf 14 januari

Yes! We mogen weer! Vanaf maandag 17 januari hervatten we alle lessen weer. Wat betekent dit voor jou? Of wil je starten met lessen, lees hieronder meer.

Huidige lesreeksen

Vanaf de lockdown hebben we een pauze ingelast voor alle lessen. Vanaf maandag 17 januari start ieder een nieuwe 10-weekse lesreeks op de huidige dag/tijdstip. De openstaande lessen van de oude lesreeks worden verrekend met de nieuwe lesreeks. Hier doen wij eenmalig beroep op ons les regelement met het laten vervallen van 1 les tijdens de lesreeks periode. Wanneer je hebt aangegeven geen nieuwe lesreeks te willen boeken, dan maken wij de openstaande lessen af.

Nu starten?

Wil je nu starten met lessen? Dat kan! We hebben nog verschillende plekken voor zij instromers in de huidige groepen en tevens ook plek voor nieuwe groepen.

* * *

Lessen bij SMASH

Van jong tot oud, van starter tot gevorderde speler, van prestatie tot gezelligheid - we hebben voor ieder wat wils! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

We werken met lesreeksen van 12 lessen, die starten in januari, het voorjaar (maart) en in het najaar (september). De lessen voor de startende tennisser "Maak kennis met tennis" bieden we aan in een lesreeks van 6 weken. 

Onder de locaties in onder het menu tennisles, vind je meer informatie terug over de specifieke locatie en kun je je tevens inschrijven. Prijzen vind je terug bij de 1e stap van het inschrijfformulier. 

Mocht je na het lezen van de informatie nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten via het contact formulier.